Hos Murerfirma Michael Bruhn har vi stor erfaring med renovering af badeværelser i Århus og omegn. Vi rådgiver og hjælper dig fra start til slut. Lytter og skræddersyer løsninger, så alt er tilpasset dine individuelle drømme og behov. Et sundt og ærligt samarbejde, som skaber tryghed både før, under og efter renoveringen af badeværelset.

Få Wellness i eget hjem med en renovering af badeværelset

Hos Murerfirma Michael Bruhn rådgiver vi dig altid til den bedste løsning, når du skal renovere badeværelset. Vi hjælper dig med at vurdere mulighederne og rådgiver dig altid til den bedste løsning til prisen. Kommunikationen er nærværende og ærlig, uanset om vi kun udfører murerarbejdet eller varetager hele renoveringen i en totalentreprise. Veludført håndværk og den gode kommunikation går hånd i hånd.

Lad os renovere jeres badeværelse i Aarhus

Efter mange år i branchen har vi, hos Murerfirma Michael Bruhn, øje for detaljerne. Det er afgørende, særligt ved renovering af badeværelse. Her handler det om at udføre et smukt stykke arbejde, der samtidig overholder god byggeskik og gældende regler indenfor renovering af vådrum. Udføres arbejdet ikke korrekt, kan du som kunde efterfølgende få problemer med fugt, løse fliser og lignende.

Når Murerfirma Michael Bruhn står for renoveringen af dit badeværelse i Aarhus og omegn, er du sikret aftalt kvalitet til tiden. Kvalitetssikret håndværk, som du og din familie får glæde af nu og i fremtiden. Skulle der mod forventning alligevel ske fejl under byggeriet, udbedrer vi vores fejl inden arbejdet fortsættes. Kvaliteten af vores arbejde skal altid være i topklasse.

Inspiration til renovering af badeværelset

Når det kommer til renovering af badeværelset, har du et væld af muligheder. Nordisk minimalisme eller sydlandsk romantik? Fliser eller microcement? Badekar, bruseniche eller begge dele? Der er rigtig mange spørgsmål, du og din familie skal finde svarene på, før vi går i gang med at renovere jeres badeværelse. Vi har som regel også flere ideer til, hvordan renoveringen af badeværelset kan se ud.

Det er ikke altid, at alle drømmene kan realiseres, men hos murerfirma Michael Bruhn går vi rigtigt langt for, at imødekomme vores kunder. Samtidig er du sikret kompetent håndværksmæssig rådgivning, så du ikke kun får et smukt badeværelse, men også et vådrum som er udført efter alle regler.

Kundeanmeldelser

Etablering af Badeværelse i kld.

Vi har især haft kontakt med Rasmus, som er yderst imødekommende, og vi er meget tilfredse med hans arbejde, eksempelvis det flotte badeværelse. Hans overblik er stort, og han har været meget hjælpsom. Alle vores spørgsmål er blevet besvaret venligt og kompetent.
Kontakten til Michael Bruhn har primært været telefonisk, men også meget tilfredsstillende.

Morten Smidt, Rie Pedersen

Renovering af Villa i Risskov

Vi har haft Michael som entreprenør ifm. renovering af ældre hus. Michael har stået får murerarbejdet og koordineringen af øvrige håndværkere. Vi har været super tilfredse og kan klart anbefale Michael, der har været super hurtig og løsningsorienteret hele vejen igennem.

Anne-Sofie, Mads Karlsson

Love og regler ved renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse er en kompliceret affære. Det er oftest hjemmets mest komplicerede rum rent teknisk, og dermed oftest det dyreste rum at renovere. Det skyldes ganske enkelt den mængde installationer, arbejdsprocesser og materialer, der indgår på de som oftest meget få kvadratmeter.

Hos Murerfirma Michael Bruhn følger vi som professionelle fagfolk altid reglerne, og udfører renoveringen ordentligt fra start til slut. Vi overholder byggeloven, og kæler samtidig for de æstetiske detaljer, så badeværelset bliver smukt og lækkert i mange år fremadrettet.

Kontakt os for mere information

Vil du høre mere om vores renoveringer af badeværelser i Aarhus og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udformer også gerne et skræddersyet tilbud. Hos Murerfirma Michael Bruhn er dit hjem og badeværelsesrenovering i de bedste hænder. Se evt. vores mange flotte anmeldelser her.

Kontakt