Der er mange gode grunde til at overveje en ombygning som boligejer. Måske er børnene blevet større og efterspørger mere privatliv? Måske drømmer du om en ekstra stue eller et ekstra badeværelse? Uanset hvilke behov og ideer du og din familie har, kan Murerfirma Michael Bruhn varetage jeres ombygning i Århus og omegn. Vi sikrer dig aftalt kvalitet, og sørger fortløbende for en nærværende og god kommunikation, så samarbejdet bliver sundt og positivt fra start til slut.

Kvalitetssikret ombygning i Aarhus og omegn

Når det kommer til ombygninger, har du som boligejer rigtig mange muligheder. Du kan både ombygge boligen fra kvist til kælder. Lave en helt ny tilbygning i andre materialer, så huset får mere kant. Måske har du kun brug for en lille ombygning indenfor, så du og familien ikke behøver sælge boligen?

Uanset hvad du drømmer om, står Murerfirma Michael Bruhn klar til at hjælpe. Vi varetager også gerne totalentreprisen, så du kun skal forholde dig til design og funktionalitet. Vi har mange års erfaring indenfor byggebranchen, og samarbejder kun med de bedste underleverandører. Hos os er din ombygning i de bedste hænder.

Inspiration til ombygning

Det kan være en rigtig god idé med en ombygning af boligen. Har I fx. en masse kvadratmeter, som ikke bliver brugt, kan en ombygning være oplagt. Det kan give dig fornyet glæde af boligen, men også øge husets værdi betragteligt. Uanset hvilken type ombygning du og familien drømmer om, er det altid klogt at undersøge mulighederne.

Mange års erfaring i murerfaget

Hos Murer Michael Bruhn har vi mange års erfaring med ombygninger i Århus og omegn. Vi har hjulpet mange kunder med at få mere ud af deres boligareal. Det kan fx. være en fantastisk idé at ombygge kælderen, så du og din familie får plads til et lækkert nyt badeværelse, hobbyrum eller en hel teenager-afdeling. Måske trænger 70’er køkkenet til at blive opdateret? Når det kommer til ombygninger, er der virkelig plads til at drømme.

Start evt. med at finde inspiration på Pinterest, Bo Bedre og Bolius. Vi rådgiver også gerne i opstartsfasen, og hjælper dig med at skræddersy drømmen. Vi har mange gode caseeksempler, som du kan lade dig inspirere af. Når projektet har fået en fast form, kan vi hjælpe dig med at realisere drømmen, så du når sikkert i mål med din ombygning.

Hvordan vælger du den rigtige ombygning?

Forud for et hvert byggeri, er der altid en masse detaljer og tråde som skal samles. Hvilke behov og forventninger har du til ombygningen? Hvad er det ombygningen skal sikre? Hvordan skal slutresultatet se ud?

Ombygningen skal selvfølgelig skabe glæde, men den kan også øge husets værdi betragteligt, hvis den udføres ordentligt. Giv dig derfor tid til, at tænke tingene grundigt igennem. Herefter kan det være en god idé, at få råd og vejledning af en kompetent håndværker med projektleder-erfaring.

Din partner fra start til slut

Hos Murerfirma Michael Bruhn kan vi hjælpe dig sikkert i mål med din ombygning. Vi har over 20 års erfaring indenfor området, og mange successfulde ombygninger bag os. Varetager vi totalentreprisen i forbindelse med din ombygning, er vi med fra start til slut. Du slipper for alt bøvlet og kan istedet koncentrere dig om ombygningens udseende og funktionalitet.

Vi har styr på alle processerne og alt det byggetekniske, som skal være på plads inden byggefasen igangsættes, og garanterer for arbejdets kvalitet under og efter byggeriet. En tryg og kvalitetssikret investering, som sparer dig for en masse bekymringer.

Når kun det bedste er godt nok

Hos Murerfirma Michael Bruhn er kvalitet og god kommunikation fundamentet for ethvert samarbejde.

Det er ikke kun noget vi selv siger, men også noget vores kunder bekræfter igen og igen via gode anmeldelser og nye byggeprojekter.

Vores kunder fortjener de bedste håndværksmæssige løsninger og den bedst tænkelige service.

Vi hjælper gerne med ombygning i Århus og omegn

Hos Murerfirma Michael Bruhn elsker vi at udvikle byggeprojekterne sammen med vores kunder.

Vi giver os tid til det enkelte projekt, og rådgiver altid vores kunder til de bedste løsninger.

Uanset om du ønsker en ombygning eller en renovering, kan vi hjælpe dig sikkert i mål.

Kontakt os gerne for mere information eller for et godt tilbud. Sammen realiserer vi dine boligdrømme.

Kontakt