Murer Michael Bruhn åbnede sit murerfirma tilbage i 2005, og har sidenhen sikret sine kunder veludført håndværk i det meste af Østjylland. Michael Bruhn er en kvalitetsbevidst murer fra Århus, som helt fra begyndelsen har kombineret god og ærlig kundekommunikation med veludført murerarbejde. Hos Michael Bruhn er de private kunder altid i centrum, hvilket bekræftes i de mange gode anmeldelser.

Prisbelønnet murer fra Aarhus

Murermester Michael Bruhn vandt prisen for Årets Murer tilbage i 2012, og har derudover været nomineret i 2013, 2014, 2016 og i 2017. Kåringen sker på baggrund af 15.000 kundeanmeldelser foretaget af 1500 håndværkere tilmeldt “anmeld-håndværkeren”. En vejviser målrettet private kunder, som søger kompetente håndværkere i Danmark.

For at vinde prisen, eller blive nomineret til Årets Murer, skal den pågældende murer have meget stabile leverancer og et stort antal glade smiler. Det kræver tilfredse kunder, hvilket man kun får ved fortløbende, at sikre kunderne aftalt kvalitet til tiden.

Årets Håndværker 2012 kåret af anmeld-haandvaerker.dk

Kvalitet og god kommunikation

Hos murer Michael Bruhn går det gode håndværk og den gode kommunikation hånd i hånd. Er du som kunde usikker på aftalen eller forløbet pga. dårlig formidling og kommunikation, bliver samarbejdet hurtigt vanskeligt. Derfor gør Michael Bruhn og hans ansatte meget ud af at føre en nærværende, ærlig og forklarende dialog med dig fra start til slut. Der er tid og plads til ideudvikling, rådgivning og masser af spørgsmål, så slutresultatet bliver som ønsket.

Håndværkerbranchen lider af et lettere spættet ry, som håndværkere som Michael Bruhn forsøger at komme til livs. Som kunde skal du føle dig tryg og respektfuldt behandlet fra start til slut. Du skal kunne regne med, at det håndværk der udføres er i orden. Sunde kunderelationer og veludført håndværk, har da også sikret Murerfirma Michael Bruhn succes. Ordentlighed betaler sig.

Din hensynsfulde murer

Når du som kunde skal renovere boligen, bygge om eller lignende, er der mange tråde og tanker som skal flettes sammen. Det handler imidlertid ikke kun om slutresultatet, men også om hvordan du og familien bedst klarer hverdagen, mens byggeriet står på.

Byggeprojekter er stressende, uanset hvor velforberedt I er. Hjemmet åbnes op for håndværkere. De river ned og bygger op, samtidig med at du og din familie skal have hverdagen til at hænge sammen. For at gøre byggefasen så problemfri som muligt, gør vi hos Murerfirma Michael Bruhn alt hvad vi kan, for at byggeriet forløber så gnidningsfrit som muligt. Vi holder orden på byggepladsen og viser både hensyn til jer og naboerne. Det skal være en god oplevelse at renovere boligen.

Kontakt Murerfirma Michael Bruhn

Ønsker du rådgivning eller tilbud på dit byggeprojekt, er du meget velkommen til at kontakte Murerfirma Michael Bruhn. Vi udfører alt inden for renovering, og varetager gerne totalentrepriser. Ønsker du et tilbud på et projekt, giver vi gerne det. Sammen finder vi den rette løsning tilpasset til jeres behov og boligdrømme.

Kontakt