Er du træt af at rense beskidte fuger?

Eller drømmer du blot om et moderne tidsløst udtryk og design?

Hos Murerfirma Michael Bruhn er vi certificerede til, at udføre opgaver i microcement.
Et materiale som giver dig en glat jævn overflade med et levende farvespil. Et smukt og stilrent alternativ til de traditionelle fliser i køkkenet og badet.

Microcement giver et væld af muligheder. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Den høje slidstyrke og elasticitet, kombineret med det tidsløse design, har derfor gjort microcement til en stor succes hos arkitekter og husejere verden over.

Hvis du vil vide mere om microcement, er du velkommen til at kontakte os her. Lad Murerfirma Michael Bruhn vejlede dig til den bedste løsning indenfor microcement.

Kundeanmeldelser

Etablering af Badeværelse i kld.

Vi har især haft kontakt med Rasmus, som er yderst imødekommende, og vi er meget tilfredse med hans arbejde, eksempelvis det flotte badeværelse. Hans overblik er stort, og han har været meget hjælpsom. Alle vores spørgsmål er blevet besvaret venligt og kompetent.
Kontakten til Michael Bruhn har primært været telefonisk, men også meget tilfredsstillende.

Morten Smidt, Rie Pedersen

Renovering af Villa i Risskov

Vi har haft Michael som entreprenør ifm. renovering af ældre hus. Michael har stået får murerarbejdet og koordineringen af øvrige håndværkere. Vi har været super tilfredse og kan klart anbefale Michael, der har været super hurtig og løsningsorienteret hele vejen igennem.

Anne-Sofie, Mads Karlsson