Få mere plads med en garage eller carport

Mangler du plads til din bil? Tømrerne hos Murerfirma Michael Bruhn ApS i Århus hjælper dig med at bygge en carport eller en garage til dig, afhængigt af hvad du har mest brug for. Vi har megen erfaring med dette og kan derfor garantere dig et ordentligt udført arbejde, som du kan nyde godt af i mange år fremadrettet. Foruden at bygge garage og carport for dig, så sørger vi også for at rådgive dig i forhold til udformning og valg af materiale. På den måde får du en bygning, der passer bedst til resten af dit hjem. For os er det vigtigste, at du er tilfreds med udførelsen.

Det kan du bruge en garage og carport til:

Alt efter hvad du har behov for, kan du vælge at få bygget en carport, der er åben, eller en garage, der er lukket. Måske ønsker du bare et overdækket rum, hvor din bil kan parkeres, eller måske har du brug for et sted at låse nogle vigtige ting inde. Vores tømrerafdeling hjælper også gerne, hvis du i samme omgang ønsker et redskabsrum, et skur eller noget helt tredje. Samtidig kan du også få løst andre tømreropgaver ved at tage kontakt til os. Vi hjælper nemlig gerne med samlede løsninger, så du også kan få lagt nye gulve, renoveret dit hus, lagt nyt tag med mere med det samme. Vi hjælper med det hele inden for tømrer– og murerarbejde.

Kontakt os for den rette hjælp

Står du derfor og mangler en garage eller en carport, så kontakt os endelig på telefon 41 65 60 85 eller på mail info@murermesterbruhn.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilken service, du har brug for inden for tømrer- eller murerfaget. Ring til os og få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig, så du hurtigst muligt står med det færdige resultat.