Respektfuldt håndværk

Facaden er boligens ansigt udadtil. Den betyder derfor meget for beboere og boligens værdi, da facaden altid er det første vi ser. Derfor er det vigtigt at pleje og vedligeholde husets facade, så huset ikke falmer og nedslides over tid. Der er med andre ord mange gode grunde til at bestille en facaderenovering.

Trænger din bolig til en facaderenovering?

Lad Murerfirma Michael Bruhn hjælpe dig med din facaderenovering i Århus og omegn. Vi sikrer dig den smukkeste løsning inden for facaderenovering. Respektfuldt håndværk, som både tager højde for husets arkitektur og alder – sammenflettet med dine individuelle boligdrømme. Godt håndværk, du kan regne med nu og i fremtiden.

Dine behov i fokus

Behovet for en facaderenovering varierer. Engang imellem ses det tydeligt, når facaden trænger til renovering. Andre gange kan det være sværere at vurdere. Er du i tvivl, er det altid godt at spørge en professionel murer til råds.

Få et uforpligtende tilbud på en facaderenovering

Uanset hvilket behov du har, kan god facaderenovering give boligen nyt liv. Det kan også forbedre indeklimaet, hvis du fx. kæmper med fugt og træk. Er du i tvivl om husets facade trænger til en renovering, rådgiver vi dig gerne herom. Hos Murerfirma Michael Bruhn er vi meget ærlige overfor vores kunder. Vi rådgiver dig ikke til at renovere facaden, hvis den stadig har mange gode år i sig. Så vil vi hellere etablere en tillidsfuld og ærlig relation til dig som kunde, så du husker os som et ordentligt murerfirma.

Reparationer i forbindelse facaderenovering i Aarhus og omegn

Hos Murerfirma Michael Bruhn udbedrer vi både større og mindre skader i forbindelse med renovering af facader. Det kan være at huset har slået revner, eller at murværket på anden vis er beskadiget. Her er det vigtigt, at du handler hurtigt og kontakter professionelle.

Når man skal reparere murværk, kræver det erfaring og håndværksmæssig ekspertise at udbedre skaderne. Hos Murerfirma Michael Bruhn er du sikret ærlig og ordentlig rådgivning. Vi udfører reparationerne grundigt, så boligen er bedst muligt sikret mange år fremadrettet. Kvalitetsbevidst håndværk, som du kan føle dig trygge ved. Sammen finder vi den bedste løsning tilpasset dine ønsker og behov.

Facaderenovering med omtanke

Facaderenovering er et møjsommeligt arbejde. Det har også stor betydning for boligen rent byggeteknisk og arkitektonisk. Uanset om du vælger os, eller et andet murerfirma, er det klart bedst, at få professionelle håndværkere til at udføre din facaderenovering.

Der findes et væld af forskellige muligheder, når det kommer til facaderenovering. Hos Murerfirma Michael Bruhn udfører vi alle typer facaderenovering bl.a. facadeisolering med facadebatts, vandskuring, net-pudsning, tyndpuds, silikonepuds og fiberpudsning m.m. Vi rådgiver dig til den bedste løsning, og sikrer dig og din familie godt håndværk og god kommunikation fra start til slut. Hos os er din bolig i sikre hænder nu og i fremtiden.

Godt håndværk og god service

Hos Murerfirma Michael Bruhn gør vi meget ud af, at føre en ærlig og nærværende kommunikation med vores kunder. Det kan være stressende, at skulle have husets facade renoveret.
Der er derfor ekstra vigtigt, at du føler dig hørt og respekteret. Du skal have en god mavefornemmelse, og vide at din bolig er i trygge hænder. Det er du sikret hos Murerfirma Michael Bruhn.
Du kan altid få fat i os, og vi bestræber os altid på, at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

Facaderenovering med respekt

Derudover viser vi hensyn til din hverdag, og tænker også på naboerne, når vi arbejder på din grund. Vi rydder op efter os selv, og sørger for at sikkerheden er i orden. Et godt samarbejde, som sikrer dig det bedst tænkelige resultat inden for facaderenovering i Aarhus og omegn.

Vil du vide mere om facaderenovering?

Har du spørgsmål til facaderenovering, skal du endelig kontakte os. Vi svarer hurtigt på henvendelser og udarbejder gerne et skræddersyet tilbud til dig og din familie.

Vi besigtiger altid boligen inden tilbuddet udfærdiges , så vi kan vurdere arbejdet ordenligt.

Hos Murerfirma Michael Bruhn er du sikret god service og godt håndværk. En tryg og fornuftig investering, som kan sikre din bolig mange år fremadrettet.

Kontakt